• Faciliteiten •

Woonkamer

De B&B zit aan ons huis vast, maar heeft een eigen opgang. In de woonkamer staat een tafel met vier stoelen, een bedbank die kan worden uitgeschoven tot een 2-persoons bed, twee comfortabele stoelen, een gezellige schommel en er is een keukentje. De woonkamer heeft naast de voordeur ook twee grote schuurdeuren. Zet ze open en ’s ochtends schijnt hier de zon heerlijk naar binnen. Er is vloerverwarming en een pelletkachel.

Keukentje

Wil je zelf koken, dan kan dat in het keukentje. Er is een koelkast, magnetronoven, 2-pits elektrisch kookstel, waterkoker en senseo-apparaat. Borden, bekers, bestek en kookgerei zijn aanwezig. Mocht je iets missen, dan kun je dat altijd van ons lenen.

Slaapkamer

De aparte slaapkamer met houten vloer heeft twee eenpersoons boxspring bedden en een kledingkast. Het raam naar de woonkamer kan open.

Badkamer

In de badkamer is er een douche, gootsteentje en een toilet.

Buiten

Buiten is er een groot bestraat terras en een kleiner stuk gras met fruitstruiken en aardbeien. Pluk gerust als het fruit rijp is! Op de onderste foto zie je nog net links ons keukenraam in beeld. Het terras is voor jullie, maar dus niet helemaal privé.

Verder

Er is Wifi aanwezig.

Als je wil, kun je je fiets of mountainbike stallen in onze schuur (met slot).

Wil je iets weten over de omgeving, wat er te doen is of waar je lekker kunt eten, vraag het! En heb je iets nodig, vertel het ons. We kunnen (bijna) alles regelen!