• Route •

Rheden ligt tussen de IJssel en de Veluwe in. Onze B&B ligt aan de kant van de Veluwe. Vanaf ons huis is het 10 minuten lopen naar de bosrand en 10 minuten naar het station. Op de fiets ben je in 5 minuten in het centrum van Rheden waar alle winkels zijn.

Met de auto

BELANGRIJK: Sommige navigatiesystemen brengen je naar de Arnhemsestraatweg 18a in Velp, ook al typ je Rheden in. Dan sta je voor het verkeerde huis 🙁 Rheden is het dorp na Velp, vanuit Arnhem gezien een dorp verderop en vanuit Dieren gezien een dorp terug. Voordeel: je zit al op de juiste weg 🙂

Vanaf Zutphen: je komt aan over de A348. Neem afslag De Steeg (3). Onderaan de snelweg ga je rechtsaf en daarna bij de stoplichten links. Na 1,7 km is de B&B aan de rechterkant, net na het grote landhuis bovenop de heuvel. Neem de oprit tussen de twee witte huizen in die direct aan de weg staan. Je kunt parkeren onder de dikke eikenboom.

Vanaf Utrecht/Apeldoorn/Nijmegen: op knooppunt Velperbroek neem je de afslag richting Zutphen (A348). Vervolgens neem je de tweede afslag (1) Velp. Onderaan de snelweg linksaf. Bij de stoplichten rechtsaf richting Rheden. Dit is de Arnhemsestraatweg. De B&B vind je 2,7 km verderop, aan de linker kant. Bij beide rotondes rijd je rechtdoor. Vanaf de tweede rotonde (met het pannekoekenhuis) komt er nog één weg naar links. De B&B is kort daarna aan de linkerkant. Neem de oprit tussen de twee witte huizen in die direct aan de weg staan. Je kunt parkeren onder de dikke eikenboom.

Met het openbaar Vervoer

Uit de richting Zupthen: 10 minuten lopen vanaf station Rheden. Loop het perron af richting de spoorwegovergang, tegen de rijrichting in. Ga linksaf naar de rotonde (niet het dorp in). Bij de rotonde ga je rechtsaf, de Arnhemsestraatweg op, langs het pannekoekenhuis. Die volg je 700 meter. De B&B is aan de overkant van de weg (nr 18a). De oprit begint tussen de twee witte huizen die direct aan de weg liggen.

Uit de richting Arnhem: 7 minuten lopen vanaf station Rheden. Loop het perron af in dezelfde richting als de rijrichting van de trein. Aan het eind van het perron ga je de weg op en loop je in dezelfde richting door tot je niet verder kunt. Daar ga je linksaf de Pinkelbergseweg op. Je neemt de eerste straat rechtsaf (Arnhemsestraatweg) en loopt 100 meter door. De B&B ligt aan de overkant van de weg, nummer 18a. De oprit begint tussen de twee witte huizen die direct aan de weg liggen.